chudzinki Napisano 11 Września Udostępnij Napisano 11 Września (edytowane) Kupię amortyzator. Skok 80-100 mm, moooże 120, najchętniej biały. Edytowane 11 Września przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Września Autor Udostępnij Napisano 17 Września Zrobiłem małe rozeznanie na rynku i rezygnuję z piwotów 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września A Manitou Markhor 27,5" 80-120mm, prawie nowy za połowę ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Września Autor Udostępnij Napisano 17 Września Hmmm... A biały chociaż? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 17 Września Udostępnij Napisano 17 Września No nie, czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 18 Września Autor Udostępnij Napisano 18 Września Po konsultacjach... W pierwszej kolejności szukam białego, bo i tak musiałbym przemalować 😀. @leejoonidas, a "wyciągnie" się go do 140, no 130? Pytam z myślą o innym rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września Producent przewidział max. 120mm. Jeżeli tłumik pozwoli to pewnie wyciągnie się do 140, ale tego nie wiem bo nie sprawdzałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi