Banan_PL Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Jak wymieniałem zauważyłem, że rzęzi i postanowiłem wyczyścić i przesmarować endcapy od piast DT350. Pech chciał, że w pośpiechu odwrotnie nabiłem tuleje. Przekopałem sieć, ale nie znalazłem rozwiązania. Zdjęcie zapożyczone, ale ta sama sytuacja. Macie pomysł jak to uratować? Podważanie nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Stuknij w łożysko od 2 strony. Wypchnie endcapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banan_PL Napisano 11 Września Autor Udostępnij Napisano 11 Września Właśnie widzę w manuału, wydaje się, że nieprzerośnie to moich umiejętności. Dam znać jak poszło dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi