Sergiusz98 Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Cześć, czy ktoś z forumowiczów posiada rower Romet Huragan CRD w wersji 2023/2024 lub nawet starsze i wie ile waży sama rama tego roweru? Nie mogę tej informacji znaleźć nigdzie w internecie a informacje o poszczególnych komponentach poza ramą często są różnej jakości przez co ciężko samemu wyliczyć ile to by mogło być. Poza tym jestem prawie pewien że podawane przez producenta 7.6 kg wagi całkowitej roweru jest zakłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 10 Września Udostępnij Napisano 10 Września Cytat Poza tym jestem prawie pewien że podawane przez producenta 7.6 kg wagi całkowitej roweru jest zakłamane. Tego to akurat bym nie podważał, najmniejszy rozmiar może coś koło tego mieć. E: ta rama to chyba flyxii *tzn tak internety kiedyś twierdziły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi