FlawlessNavigation Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 (edytowane) Dzień dobry wszystkim, Szukając przez przez czas dłuższy roweru, co by spełniał moje oczekiwania, napotkałem takiego oto osobnika 🙂 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-lapierre-edge-3-9-pd33069/?v_Id=228827 Czy opłaca się go kupować? Chciałem pojeździć po lesie, nie katując go co prawda na hopach (raczej), ale tak dla rekreacji? Edytowane 9 Września 2024 przez FlawlessNavigation Cytuj
Przecietny Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 Jest to rower typowo do rekreacyjnej jazdy czyli tak jak chcesz go wykorzystac, w tej cenie pewnie reszta będzie podobnie zaopatrzona w podzespoły. Plusem są hamulce hydrauliczne, minusem amortyzator który nie amortyzuje a się ugina. Łańcuch mało popularny i są powody by przypuszczać,że nieszczególnie trwały ale to element eksploatacyjny więc szybko wymienisz. Trudno powiedzieć czy opłaca się, jeśli Ci się podoba i budzet pasuje to warto kupić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi