filip1234 Napisano 8 Września 2024 Napisano 8 Września 2024 Cześć mam pytanie do was a szczególne do tych osób które mają gianta i co mieli ten sam problem czyli to gdy kierownica przy małej głębie obiła wam ramę. Ja miałem taki przypadek i szczęście w nieszczęścu? Czy pech? Że rama nie pękła, chyba. nie mam specjalnych rentgenów ani ultradźwiękowych nażędzi. Ale wracając jeśli ktoś z was ma rower marki giant jak mu kierownica obiła ramę to proszę o opisanie swojej sytuacji jak wam poszła gwarancja czy została odrzucona czy jednak ją przyjęl Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 My też nie mamy nażędzi. Nie napisałeś nawet jaki materiał ramy, nie wstawiłeś zdjęcia. Wyskakujesz nagle z gwarancją, nie wiem czy w kontekście tego obicia, czy ewentualnej reklamacji w przyszłości. Przeczytałeś i chociaż przez sekundę zastanowiłeś się nad tym co napisałeś? Cytuj
Mihau_ Napisano 9 Września 2024 Napisano 9 Września 2024 Jaka gwarancja jak sam to uszkodziłeś? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Września 2024 Mod Team Napisano 9 Września 2024 Żeby kierownica nie obijała ramy, to klamki muszą być odpowiednio ustawione - nie zawsze ergonomicznie i tak jak być powinny... Poza tym są specjalne stery z blokadą skrętu. Jeżeli uszkodzenie powstało z winy kierującego, to gwarancja nie ma tu nic do rzeczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi