trnks01 Napisano 8 Września Udostępnij Napisano 8 Września Czy rama Romet Aspre 2 rocznik 2022 rozmiar M (54) będzie pasować na 182 cm wzrostu i ok. 81 przekrok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vincek Napisano 8 Września Udostępnij Napisano 8 Września Nie wiem 🙃 ale wiem, że warto przymierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 9 Września Udostępnij Napisano 9 Września Wrzuć tabelę z geometrią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trnks01 Napisano 9 Września Autor Udostępnij Napisano 9 Września (edytowane) Nie udało mi się znaleźć tabeli od Rometa, ale znalazłem ten rower na stronie centrumrowerowe. I poprawka: chodzi o rocznik 2021. Rozmiar 54: Rozmiar 56: Edytowane 9 Września przez trnks01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trnks01 Napisano 9 Września Autor Udostępnij Napisano 9 Września A jednak jest full tabelka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 9 Września Udostępnij Napisano 9 Września Tabelka mija się z wymiarami z poprzedniego wpisu. Zacznij od określenia, które dane dotyczą Twojego potencjalnego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trnks01 Napisano 9 Września Autor Udostępnij Napisano 9 Września Ta druga, pełna tabelka, bo to oficjalny katalog Rometa na 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 9 Września Udostępnij Napisano 9 Września Wsadzisz mostek o centymetr dłuższy i będzie ok jeśli odpowiada ci "sportowa" pozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi