Skocz do zawartości

[Rower] Polygon Trid 2024 + dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem! Sprzedam Polygona Trid kupionego przed wakacjami. Stan oczywiście bdb bez zniszczeń, za to z dodatkami: pedały Crank Brothers Stomp 2 i dodatkowe tylne zębatki singlespeeda - 14, 18 i 20 zębów (jest obecnie założona). Sprzedaję, bo hobby okazało się nietrafione w moje gusta i praktycznie nie używam.

Cena, jaka mnie plus minus interesuje to 5300 zł - piątka za rower plus cena pedałów, bo były używane z 5 godzin max. Za friko dostajesz zębatki, niech stracę ;)  Rower po przeglądzie, po regulacji ułożenia łańcucha, sprawdzone działanie etc. Jest oczywiście gwarancja, z polskiego sklepu w wawie. Powiem tak: im szybciej się sprzeda, tym chętniej obniżam cenę, żeby mieć spokój z tematem ;)

Zapraszam do rozmów. Najlepiej okolice Wawy, chyba że zorganizujesz sobie transport innymi metodami. Za kurierów nie odpowiadam, a nie mam żadnej platformy transportowej jak w sklepach i możliwości spakowania go w karton tak, żeby zapewnić bezpieczną podróż.

Niestety forum nie pozwala na wrzucenie zdjęć mimo kompresji, stąd fotka całości i wspomniane, nowe pedały. Więcej mogę dosłać na priv, jeśli ktoś potrzebuje, ale chyba lepiej się zgadać na obejrzenie.

IMG_1634.jpg

IMG_1636.jpg

• Dodaj nową pozycję...