ardb Napisano 7 Września Udostępnij Napisano 7 Września Zachęcony opiniami zakupiłem na próbę Silca Super Secret do łańcucha. Czy ktoś ma z tym doświadczenia i potrafi określić bezwzględnie lub porównawczo (np. do FL czerwony) jak często tym smaruje przy suchej jeździe szutry/lasy/MTB ? Ja podejmuję decyzję zwykle "na słuch" ale nie wiem na ile ona się z tym woskiem sprawdza. A jeżeli nie "na słuch" to jaka strategia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 7 Września Udostępnij Napisano 7 Września Jak zostałeś zachęcony opiniami do tego wynalazku to chyba już wiesz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 8 Września Udostępnij Napisano 8 Września Jak zacznie łańcuch skrzypieć to smarujesz. Jak jest cicho to nie smarujesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi