Lukw88 Napisano 7 Września Udostępnij Napisano 7 Września Witam. Chciałbym Was prosić o wybór hamulców do kwoty około 2500 zł, już za komplet czyli przód, tył plus tarcze. Rower jaki posiadam to Trek Procaliber 9.7 z roku 2023r. Obecnie zamontowane mam w nim hamulce Shimano XT m8110 oraz m8100. Nie przepadam za hamulcami od Shimano i szukam jakiegoś zamiennika. Od siebie dodam, że moja waga jest dość słuszna bo okolice 107 kg, rower używam głównie po płaskim ale w weekendy robię wypady w góry. Cały osprzęt jaki mam zamontowany w rowerze to Sram X01. Co możecie polecić w tych pieniążkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 7 Września Udostępnij Napisano 7 Września Czyli masz jeden hamulce PM a drugi FM? Trek tak robi? Nie wiedziałem. Jak nie lubisz Shimano to najczęściej Tobie podobni kierują się w stronę Magury. Kwota jest wystarczajaca aby nabyć jakiś wysoki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi