Tola88 Napisano 6 Września Udostępnij Napisano 6 Września Cześć. Jak w temacie. Szukam sobie jakichs fajnych tras rowerowych na terenie Małopolski. Miałam okazję jeździć w okolicach Łącka czy Jazowska ( może ktoś kojarzy - są to okolice Nowego Sącza). Jakiś czas temu wchodząc na forum rowerowe dużo osób polecało też trasę w Myślenicach. Rzeczywiście tereny piękne. Moje pytanie, czy ktoś z Was miał okazję być w Brzeszczach na szlaku rowerowym ? Czytam, że również dosyć malownicza trasa https://brzeszcze24.pl/brzeszcze-rowerowy-raj/ Może się ktoś wypowiedzieć ? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 6 Września Udostępnij Napisano 6 Września Masz na myśli WTR z Oświęcimia do Krakowa ? Brzeszcze między Oświęcimiem a Pszczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 6 Września Udostępnij Napisano 6 Września Ta, wokół Brzeszcz jest dużo ładnych miejsc, tylko trzeba brać poprawkę na to że obecnie w tym rejonie budowana jest droga ekspresowa Bielsko-Biała - Mysłowice, przez co wiele fajnych rejonów zasypano ziemią, zalano betonem i asfaltem. Jak coś planować to trzeba zrobić dobre rozeznanie i podpytać kogoś miejscowego. Dzisiaj będę w tym rejonie przejeżdżał, to zrobię jakieś jedno lub dwa zdjęcia. Mogę polecić przejazd przez kładkę na Wiśle długą na 200 metrów między Górą a Jawiszowicami, odwiedzić drewniany kościół w Jawiszowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi