Kasan Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września Zaliczyłem wywrotkę i złamałem lewą klamkę hamulca. Hamulce tektro hd-r280. Nie mogę nigdzie znaleźć takiej klamki, ale za to są hd-m280 lub hd-t280. Czy któraś z tych klamek będzie pasowała? Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września HD-R ma zacisk pod flat mount (szosa / gravel), HD-M ma zacisk pod Post Mount ale oba mają tą samą klamkę. HD-T to nieco inna klamka, w dwóch rozmiarach, ale też będzie pasować jako zamiennik. Powodzenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasan Napisano 5 Września Autor Udostępnij Napisano 5 Września Bardzo dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi