Mincer Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Cześć, Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was wie, jaki to jest konkretny model owijki fizik? Potrzebuję kupić identyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Jestem praktycznie pewny że to ta: https://www.fizik.com/eu_en/terra-microtex-bondcush-tacky.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mincer Napisano 4 Września Autor Udostępnij Napisano 4 Września (edytowane) @Krypto.Szosowiec, tylko że ta, którą mam, nie ma napisów "fizik", tylko wklęsły tekst bez farby. Bardzo możliwe, że to jest ta: https://republikarowerowa.pl/cs/czesci-rowerowe/chwyty-i-owijki-rowerowe/owijki/owijka-fizik-terra-bondcush-tacky.html Edytowane 4 Września przez Mincer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września No przecież to jest ta sama owijka, tylko kolor inny. Może były dwie wersje. Jedna czarna z napisami, druga czarna z napisami tłoczonymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mincer Napisano 4 Września Autor Udostępnij Napisano 4 Września (edytowane) @Krypto.Szosowiec teraz przyglądam się zdjęciu tej owijki i widzę, że po prawej stronie jest zwykły tekst, a po lewej stronie napis tłoczony. U mnie wszędzie były tylko tłoczone napisy widoczne na kierownicy. Moje pytanie brzmi: czy po nałożeniu tej owijki tekst nałożony farbą jest niewidoczny? Edytowane 4 Września przez Mincer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Zależy jak nawiniesz. W teorii powinno dać się tak, żeby napisów widać nie było. Praktyka za to jest nieco cięższa. Ogólnie jeżeli nigdy nie nawijałeś, to polecam kupić sobie coś taniego i poćwiczyć. Szkoda owijki za 140 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mincer Napisano 4 Września Autor Udostępnij Napisano 4 Września @Krypto.Szosowiec mi zależy na tym, żeby kupić dokładnie tę samą owijkę, która była wcześniej na rowerze, aczkolwiek nie jestem pewien, czy to ta. Uważasz, że ta owijka to ta, która jest zamontowana na zdjęciu na tym baranku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 5 Września Udostępnij Napisano 5 Września Tak na 95%. Weź pod uwagę, że jeżeli jest to owijka z gotowego roweru, to może to być wersja OEM, której w sprzedaży nie ma. Zmów, sprswdź, zawsze możesz zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi