Mincer Napisano 4 Września 2024 Napisano 4 Września 2024 Cześć, Chciałbym zapytać, czy ktoś z Was wie, jaki to jest konkretny model owijki fizik? Potrzebuję kupić identyczną. Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 4 Września 2024 Napisano 4 Września 2024 Jestem praktycznie pewny że to ta: https://www.fizik.com/eu_en/terra-microtex-bondcush-tacky.html Cytuj
Mincer Napisano 4 Września 2024 Autor Napisano 4 Września 2024 (edytowane) @Krypto.Szosowiec, tylko że ta, którą mam, nie ma napisów "fizik", tylko wklęsły tekst bez farby. Bardzo możliwe, że to jest ta: https://republikarowerowa.pl/cs/czesci-rowerowe/chwyty-i-owijki-rowerowe/owijki/owijka-fizik-terra-bondcush-tacky.html Edytowane 4 Września 2024 przez Mincer Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 4 Września 2024 Napisano 4 Września 2024 No przecież to jest ta sama owijka, tylko kolor inny. Może były dwie wersje. Jedna czarna z napisami, druga czarna z napisami tłoczonymi. 1 Cytuj
Mincer Napisano 4 Września 2024 Autor Napisano 4 Września 2024 (edytowane) @Krypto.Szosowiec teraz przyglądam się zdjęciu tej owijki i widzę, że po prawej stronie jest zwykły tekst, a po lewej stronie napis tłoczony. U mnie wszędzie były tylko tłoczone napisy widoczne na kierownicy. Moje pytanie brzmi: czy po nałożeniu tej owijki tekst nałożony farbą jest niewidoczny? Edytowane 4 Września 2024 przez Mincer Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 4 Września 2024 Napisano 4 Września 2024 Zależy jak nawiniesz. W teorii powinno dać się tak, żeby napisów widać nie było. Praktyka za to jest nieco cięższa. Ogólnie jeżeli nigdy nie nawijałeś, to polecam kupić sobie coś taniego i poćwiczyć. Szkoda owijki za 140 zł. Cytuj
Mincer Napisano 4 Września 2024 Autor Napisano 4 Września 2024 @Krypto.Szosowiec mi zależy na tym, żeby kupić dokładnie tę samą owijkę, która była wcześniej na rowerze, aczkolwiek nie jestem pewien, czy to ta. Uważasz, że ta owijka to ta, która jest zamontowana na zdjęciu na tym baranku? Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 5 Września 2024 Napisano 5 Września 2024 Tak na 95%. Weź pod uwagę, że jeżeli jest to owijka z gotowego roweru, to może to być wersja OEM, której w sprzedaży nie ma. Zmów, sprswdź, zawsze możesz zwrócić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi