grzesiowu Napisano 3 Września Udostępnij Napisano 3 Września Witam czy z jakiegoś powodu jest to niewskazane? Czy nie ma różnicy między zakupem w PL i jakimś innym kraju UE - po prostu "odpalam i jadę". Planuję zapolować na jakieś powakacyjne promki i pewnie będą też takie z DE czy Fr etc (zakupów spoza Unii raczej nie przewiduję). dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWO Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Ja kupilem w Chinach. Dziala w Europie bez problemu . Garmin Connect jest 'regionalizowany'. Moje chinskie konto nie dalo sie przeniesc na europejski server. Musialem zalozyc nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xzc Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Miałem edga 530 kupionego w Hiszpanii, nigdy nie było jakichś problemów z tego tytułu, a jego cena była niższa niż hurtowa cena dla sklepu rowerowego. Przetrwał 4 lata i został uszkodzony przy glebie napisałem do suportu garmina w Polsce i mimo, że został zakupiony zagranicą, zaproponowali mi wymianę w dość atrakcyjnej cenie z czego jednak nie skorzystałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 4 Września Udostępnij Napisano 4 Września Garmin już nie zakłada blokad regionalnych tak jak było to lata temu. Teraz możesz kupić u Helmuta , Jose, Lee i będzie działał bez problemów. Jedynie co to tylko secik mapowy musisz sobie zassać dla swojego rejonu operacyjnego ( oczywiście przy zakupie z USA, Chin itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi