Sarathi Napisano 1 Września 2024 Napisano 1 Września 2024 Cześć, mało ogarnięty jestem w tej sprawie i chciałem się zapytać jaki klucz byłby mi potrzebny do napędu shimano sora zeby odkręcić suport? musze go przeczyścić bo coś spartaczyli w serwisie i mi coś w nim strzela... Cytuj
siemalysy Napisano 1 Września 2024 Napisano 1 Września 2024 Pewnie klucz do suportu Hollowtech II. >klik< Cytuj
Sarathi Napisano 1 Września 2024 Autor Napisano 1 Września 2024 Dobra, czyli to ogarnięte. Jeszcze jedno mam pytanie o smar, czy taki będzie odpowiedni https://panrower.pl/smar-shimano-top-grease-do-lozysk-125-ml-p-271.html?srsltid=AfmBOorwapjnWc3bbdvVqcECW-JAGV_pZuY-lbeHDV4pNo7uI6pvj4WVvoc ? Cytuj
Mihau_ Napisano 1 Września 2024 Napisano 1 Września 2024 Nie rób sobie jaj, smar w cenie całego suportu;P łt40 użyj i będzie git Cytuj
Sarathi Napisano 2 Września 2024 Autor Napisano 2 Września 2024 Dobra, to wszystko co chciałem wiedzieć. Temat do zamknięcia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi