Sarathi Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Cześć, mało ogarnięty jestem w tej sprawie i chciałem się zapytać jaki klucz byłby mi potrzebny do napędu shimano sora zeby odkręcić suport? musze go przeczyścić bo coś spartaczyli w serwisie i mi coś w nim strzela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Pewnie klucz do suportu Hollowtech II. >klik< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarathi Napisano 1 Września Autor Udostępnij Napisano 1 Września Dobra, czyli to ogarnięte. Jeszcze jedno mam pytanie o smar, czy taki będzie odpowiedni https://panrower.pl/smar-shimano-top-grease-do-lozysk-125-ml-p-271.html?srsltid=AfmBOorwapjnWc3bbdvVqcECW-JAGV_pZuY-lbeHDV4pNo7uI6pvj4WVvoc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Nie rób sobie jaj, smar w cenie całego suportu;P łt40 użyj i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarathi Napisano 2 Września Autor Udostępnij Napisano 2 Września Dobra, to wszystko co chciałem wiedzieć. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi