rafalsky7611 Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Dzień dobry, Przestał działać dotyk w dolnej części ekranu, nie mogę wybrać funkcji uruchomienia nawigacji i cofnięcie, Próbowałem zrobić restart licznika ale przez opisywany dotyk nie mogę przejść przez kolejne pola (wybór języka itp.), przez co nawet nie mogę wyłączyć licznika, Poza opisanym problemem licznik działał do tej pory prawidłowo, Miał ktoś podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września (edytowane) Zrób tak - wciśnij równocześnie przycisk z boku "zasilania" i przycisk "menu główne" /"home" (zwał jak zwał 😉) ten na przodzie okrągły . Przytrzymaj do momentu restartu. Jak to nie pomoże to zostaje tylko serwis - może być uszkodzona warstwa odpowiedzialna za dotyk. Edytowane 1 Września przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi