tobo Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Czy ktoś z was kupił cokolwiek w tym sklepie? Szukam opinii na temat ich działalności. Te łańcuchy są w dobrej cenie, pytanie na ile "legalny" towar mają oni w ofercie. https://rowerek.pl/product-pol-11396-Lancuch-KMC-X9-73-9-rzedowy-bez-opakowania.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Zamawiałem wielokrotnie, zawsze bez problemów Na all też sprzedają W biosternie masz taką samą cenę i sklep również legitny https://biostern.abstore.pl/lancuchy-i-spinki-lancuch-kmc-x9-x116-szary-oem,c70,p9421,pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia rowerek.pl jest ok. Możesz śmiało robić zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Też coś tam kupowałem . OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia No problems. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia już trzy KMC u nich brałem - chociaż kiedyś mnie zabili, jak przyszedłem do sklepu i dowiedziałem się, że graty są tam droższe i miła pani poradziła,k żebym zamówił przez internet... W sumie nie wiem, czy KMC się zepsuł czy faktycznie dostali jakąś lewiznę, ale ostatni posłużył mi najkrócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia Ja często od nich przez allegro zamawiam. Łańcucha może nie brałem, ale inne części jakie miałem były okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia Jeden z moich sprawdzonych i ulubionych sklepów, wiele razy robiłem zakupy, śmiało mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 30 Sierpnia Udostępnij Napisano 30 Sierpnia kupowałem u nich kmc x11, problemów z nim nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Ja też wielokrotnie tam kupowałem, czy na stronie czy przez allegro, zawsze szybko i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 13 Września Udostępnij Napisano 13 Września Kilkukrotnie robiłem zakupy (klamki do fałek, kasety, łańcuchy, przerzutkę) do tej pory bez żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi