v1nc3ntdo Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Proszę o pomoc, bo zdaje się standard piast 10x135 na tył to dinozaur. W sensie może ktoś składa takie zestawy lub wie gdzie to można zamówić w dobrej cenie Potrzebuję solidny komplet przód i tył MTB, do agresywniejszej jazdy. Ale to nie ma być down hill. Myślałem o DT swiss ale nie mają 100/ 135. Mój rower ma zamontowane obecnie: Piasta (Przód): Formula CL51 Piasta (Tył): Shimano FH-RM 33-CL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 29 Sierpnia Udostępnij Napisano 29 Sierpnia Fitwheels.eu Daveo.pl Tam się pytaj, to Ci złożą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
v1nc3ntdo Napisano 29 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia (edytowane) Doczytałem, mój rower to zabytek. Nie jest zajechany, no ale upgrady tylko za symboliczne pieniądze są sensowne. Podejdę do sklepu w moim mieście i zlece wymianę obręczy i szprych, na tył dam obręcz DT Swiss XM 481 29 30 MM DB VI 28 black. Zostawie stare piasty. Zabawa w nowe kompletne koła będzie skoplikowana, kosztowna. Edytowane 29 Sierpnia przez v1nc3ntdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi