JakubM Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Cześć. Posiadam koła x1900 z Piasta DT 370 chciałbym żeby głośnien cykały wiem że trzeba wymienić w bembenku te pierścienie z ząbkami na takie z większą ilością ząbków, co muszę kupić aby to działało ? bo akurat do tej Piast nie mogę znaleźć Edytowane 27 Sierpnia przez JakubM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia chodzi Ci o ratchet? bo piasty 370 nie miały ratcheta chyba ze ostatnimi czasy dt wprowadził do 370 ratchet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubM Napisano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Ratchet LN tak jest napisane na tej piaście Chodzi mi o te koronki podobno one sprawiają że dźwięk jest głośniejszy ale nie wiem czy to będzie pasowało no i są jakieś tańsze zamienniki ale nie mam pewności że te koronki zawsze mają ten sam rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoo Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia (edytowane) u mnie 370, ale w innych kołach, ma ratchet. Oryginalnie był 18t, kupiłem na ali 36t, dałem mniej samaru i na razie jest ok. Edytowane 27 Sierpnia przez radoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubM Napisano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia No u mnie jest też 18t, mógłbyś przesłać link do aukcji ? Czyli wychodzi że te ze zdjęcia też by pasowały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoo Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia (edytowane) kupiłem firmy zotto. Raczej większość powinna pasować, w aukcjach są opisy do jakich piast. Poszukaj aukcji gdzie jest dużo sprzedanych i mają dobre opinie Edytowane 27 Sierpnia przez radoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubM Napisano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia No wiem że są opisy tylko że w żadnej nie ma do 370 🤷♂️ na allegro sprawdziłem wszystkie jakie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Po pierwsze jak ma wyć to trzeba wymyć ze smaru . Po drugie , pierścienie do LN są takie same jak do zwykłego ratcheta ( nie mylić z EXP ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubM Napisano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Okej dzięki 🙏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia pasują z 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locomotiv12 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia @JakubM zmniejsz do minimum ilość smaru na zębatkach ratchetu - piasty będą głośniejsze Tylko po co?🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi