Zwwz123 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Witam, jakiś czas temu się naczytalem, że fox zamienią dampery z roczników 21-23 na najnowszy za darmo. O tym słyszałem tylko za granicą(stany). Jak to wygląda w Polsce? Mam rocznik 2021 i jestem ciekawy czy da się coś zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia To chyba dotyczyło tylko modelu Float X2, który padał masowo. A czy wymienią w PL to pewnie musisz się zapytać dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Pytać należy tutaj: https://gregorio.pl/ lub producenta swojego roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia Szczerze jeśli to prawda co piszesz to musze przyznać że szacun dla firmy za podejście do klienta pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Jaki szacun ? Za co ? S*****lili modele 21-23 i teraz naprawiają po cichu ( jak się zgłosisz do dystry ) zamiast zrobić recall . X2 z tych lat to mina , szczególnie jak ważysz trochę więcej i masz duże ciśnienie. Edytowane 27 Sierpnia przez marcin_ostrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia A co z lat wcześniejszych lepiej było bo? Szczerze jestem zdziwiony, że oni to nadal montowali bez gruntownej naprawy czyli w sumie zrobienia go od zera. To nie przerzutka, że się zamówi jutro, będzie pojutrze i problemu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwwz123 Napisano 30 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia W dniu 27.08.2024 o 08:48, Maciorra napisał: To chyba dotyczyło tylko modelu Float X2, który padał masowo. A czy wymienią w PL to pewnie musisz się zapytać dystrybutora. No tak ja właśnie posiadam floata X2 W dniu 27.08.2024 o 12:44, Tyfon79 napisał: A co z lat wcześniejszych lepiej było bo? Szczerze jestem zdziwiony, że oni to nadal montowali bez gruntownej naprawy czyli w sumie zrobienia go od zera. To nie przerzutka, że się zamówi jutro, będzie pojutrze i problemu nie ma. No z wczesnieszych lat niż 2021 nie słyszałem, że miały problemy. Na rok 2021 zmieniali konstrukcje i okazała się jak widać wadliwa W dniu 27.08.2024 o 12:29, marcin_ostrów napisał: Jaki szacun ? Za co ? S*****lili modele 21-23 i teraz naprawiają po cichu ( jak się zgłosisz do dystry ) zamiast zrobić recall . X2 z tych lat to mina , szczególnie jak ważysz trochę więcej i masz duże ciśnienie. No ja jeżdżę na 230psi i do tej pory nic się nie stało, ale boję się, że się stanie. Tylko pytanie czy oni woguke wymienią na nowy w polsce, spróbuję się odezwać do polskiego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi