ppir32432432423 Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Cześć, po wielu analizach wstępnie zdecydowałem się na Treka Dual Sport 2 Gen 5. W tym miejscu dzięki za porady, które dostałem w osobnym temacie. Czy ktoś z Was może użytkuje w/w rower w rozmiarze XL przy wzroście 193cm i podobnym? Póki co najbliższy sklep z rozmiarem XL dostępnym do przymiarki znalazłem 2h drogi od siebie. Zanim się wybiorę, chętnie poznam uwagi, być może ktoś użytkuje ten model przy podobnym wzroście. Wiadomo, każdy ma inną anatomię. Z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burchlak Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia (edytowane) To nie 27.5? Gdzie na 193cm brac te kolka dla dzieci ps: ja mam 196 i rame krossa w L, niby mala ale za duza, ma sie dlugoscia rak. Do pozycji siedzacej liczy sie TT (efektywna gorna rura), do stojacej reach. Malpi indeks mam ponizej wzrostu. Z przekroku liczy sie rame, zeby starczylo ci rury. U mnie 92-93cm. Przez ramiona na kazdej ramie XL lub XXL mnie wyciagnie, ze musze skracac mostki. Edytowane 27 Sierpnia przez burchlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocurtychy Napisano 27 Sierpnia Udostępnij Napisano 27 Sierpnia (edytowane) Gdybyś chciał gen 4 i blisko Tychów jesteś to widziałem dobrą okazję 😁 Doposażone osobiście https://www.olx.pl/d/oferta/rower-trek-dual-sport-2-gen-4-rozmiar-xl-CID767-ID11AaDF.html Zdjęcia takie se mogę lepsze zrobić Edytowane 27 Sierpnia przez Kocurtychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppir32432432423 Napisano 27 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 18 godzin temu, burchlak napisał: To nie 27.5? Gdzie na 193cm brac te kolka dla dzieci ps: ja mam 196 i rame krossa w L, niby mala ale za duza, ma sie dlugoscia rak. Do pozycji siedzacej liczy sie TT (efektywna gorna rura), do stojacej reach. Malpi indeks mam ponizej wzrostu. Z przekroku liczy sie rame, zeby starczylo ci rury. U mnie 92-93cm. Przez ramiona na kazdej ramie XL lub XXL mnie wyciagnie, ze musze skracac mostki. Owszem, 27.5, po obwodzie przy tej szerokosci wychodzi praktycznie 28. Jasne, nie jest to 29, ale bez przesady. Znalazłem godzinę drogi od siebie XLa, jadę na przymiarkę, mam nadzieję, że bd ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppir32432432423 Napisano 28 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia Przymierzone, kupione. Wysokość jest aż nad do regulacji. TT wydaje się być akurat. Reszta wyjdzie w praniu. Kolos to nie jest, ale wydaje się idealny na moje gabaryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 28 Sierpnia Udostępnij Napisano 28 Sierpnia No i git, tylko o kasku nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi