kubik Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia (edytowane) Hej, mam nowego Ecobike MX 500 - rower jest fajny, ale jedna z największych jego wad to ogólna hałaśliwość. Ogólnie trzeszczy w wielu miejscach z przodu, z tyłu i pośrodku. Trzaski z sztycy i mostka już wyeliminowałem, więc teraz jednym z głośniejszych miejsc jest przedni amortyzator RST Omega. Tutaj nagranie: Powiedzcie proszę, czy te amorki tak mają czy coś jest jednak nie tak? Co mogę poprawić, żeby pracował z większą kulturą? Edytowane 25 Sierpnia przez kubik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia To jest tania imitacja amortyzatora i wiele z tym nie zrobisz. Można próbować sprężynę potraktować gęstym smarem i/lub wsadzić ją w jakąś koszulkę z plastiku żeby nie dotykała bezpośrednio goleni przy ściskaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi