matty Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Witam, Jaki przyrząd do pomiaru haka przerzutki polecacie? Podobno Chińczyki mająduże luzy. Czy tylko Park-Tool i Bitul wchodzi w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Ten nie ma żadnych luzów... https://pl.aliexpress.com/item/1005006748465729.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matty Napisano 25 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Właśnie zastanawiałem się nad czymś z Toopre. Skoro mówisz, ze nie mają luzów to chyba się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Chodziło mi konktetnie o ten a nie coś z toopre bo te tańsze, które są podobne (na pierwszy rzut oka różnia się tylko pokrętłami) to zupełnie coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Sierpnia Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Mam ten z linku, chyba też kiedyś @Dokumosa go wrzucał. Nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi