Lassar71 Napisano 4 Września 2024 Napisano 4 Września 2024 I jeszcze jedno: moje wpisy dotyczą konkretnej sytuacji, czyli jedzie sobie gość na 5 biegu na Trybie trial. Przełącza na boost i dostaje kopa. A czasami przełącza i nic się nie zmienia. I ja odnosiłem się tylko do tego zagadnienia. Bez zmiany biegów, bez wchodzenia w szczegóły co do umiejętności obsługi roweru. Cytuj
nikbar1 Napisano 5 Września 2024 Napisano 5 Września 2024 22 godziny temu, tobo napisał: Nie ma różnicy mocy. Jest różnica czy z tej mocy możesz skorzystać. Chodzi mi cały czas o odczucia rowerzysty. 14 godzin temu, Lassar71 napisał: I jeszcze jedno: moje wpisy dotyczą konkretnej sytuacji, czyli jedzie sobie gość na 5 biegu na Trybie trial. Przełącza na boost i dostaje kopa. Z tego co pisał ( raczej nie napisał) cholera wie co robił z biegami ,ale jak mu koło podnosiło to raczej nie na najmniejszej zębatce z tyłu. Cytuj
Jojo23 Napisano 2 Listopada 2024 Napisano 2 Listopada 2024 Witam Jeżdżę leader Fox acron uważam , że jest świetny użytkuje tak jak autor chce korzystać. Myślę że to świetny stosunek jakości do ceny. Drugi raz też bym go kupiła. Jeżdżę w góry ale spokojnie drogami pożarowymi, trochę po kamieniach podjazdy i świetnie daje radę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi