Lubaxd Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Dostałem koła CROSSRIDE UB/DISC razem z rowerem jednak w tylnym kole brakuje jednej szprychy, wg. strony Mavica szprycha ma długość 262mm (płaska) , ktoś mi powie czy są to jakieś dedykowane szprychy z autorskim systemem Mavica ? Na googlu wyskakuje parę wyników jednak są to szprychy od innych producentów i boję się kupować w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia (edytowane) Każda szprycha straight pull (nawet okrągła) będzie pasować ale będzie też różniła się optycznie. Oryginały są sprzedawane chyba po 12szt. w paczkach i są raczej drogie. Tu jest 10 szt. znacznie taniej (zapewne nie są oryginalne ale wyglądają dobrze): Dla MAVIC CROSSRIDE DISC płaskie proste szprychy szprycha rowerowa 26ER szprychy koła - AliExpress Edytowane 23 Sierpnia przez Dokumosa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lubaxd Napisano 25 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Właśnie znalazłem sam tą aukcje i właśnie to zamówiełem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi