seba8121 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Witam, poszukuję jakiegoś kompaktowego zestawu naprawczego do MTB na oponach 2.3. Fajnie jak by wszystko było w jednym znalazłem coś takiego https://www.centrumrowerowe.pl/zestaw-naprawczy-do-opon-lezyne-co2-blaster-2x-20g-pd32046/ ciekawe jest pompowanie już przez dziurę w oponie co w przypadku wyścigu oszczędza sporo czasu. Może macie jakieś sprawdzone zestawy ? Najchętniej wziąłbym też coś montowane np w kierownicy bądź rurze sterowej, ale o ile zestawy naprawcze takie widziałem to nabojów i pompek co2 już nie. Ewentualnie jakieś fajne mocowanie do ramy. Kieszenie to ostateczność, bo mam zazwyczaj wypchane żelami i jeden bidon wożę w kieszonce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Mam, nie korzystałem w terenie przez okres posiadania ale całość dobrze zaprojektowana. Nie widziałem żeby ktoś zmieścił nabój, kabanosy i niezbędne akcesoria w kierownicy. Zestaw z Lezyne da się solidnie przymocować do ramy fabrycznym paskiem, trzeba tylko okleić w tym miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Ja mam Crank Brothers- używałem, zadziałało. Ale szału nie ma. Narzędzie do kabanosów trochę grube, adapter co2 wymaga silnych palców, jeden nabój można pewnie dokręcić do tej puszki i całość dać pod bidon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 18 Września Autor Udostępnij Napisano 18 Września Kupiłem ten zestaw lezyne, ale oddałem. Bo co w przypadku gdy coś złapie, mleko uszczelni, a będę potrzebował tylko dobić powietrza ? Musiałbym mieć kolejny przyrząd do pompowania przez zaworek. Kupię pojemnik do kierownicy z Gianta z szydełkiem i wkładami naprawczymi i drugi z co2 w rure sterową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 18 Września Udostępnij Napisano 18 Września A po kupowałeś jeśli Ci nie pasował? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 18 Września Autor Udostępnij Napisano 18 Września Myślałem, że da się tą końcówkę wykorzystać też jako zwykłą pompkę na co2. Ogólnie narzędzie super wykonane. W zestawie tylko dość grube knoty i samo szydełko też dość grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi