Wloczykij94 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Witam dziś w nocy przy ulicy Pawia 4 w Warszawie został skradziony rower Storm cross aero 3.0 kolo zielony/morski, jak ktokolwiek zauważy taki rower gdzies na ulicy albo że ktoś sprzedaje proszę o pomoc, sprawa jest tez zgloszona na policje. Przewiduje nagrodę pieniężną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wloczykij94 Napisano 22 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Przepraszam zle opisałem kolor, jest szaro/niebieski bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia A nie lepiej wrzucić fotę niż bawić się w określanie koloru...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wloczykij94 Napisano 22 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Chudzinki problem taki że nie mam zdjęcia, byłem pewien ze miałem, ale nie jestem typem osoby która robi wszystkiemu zdjecia niestety 🥲🥲 no i rano pisałem też pod wpływem emocji trochę, a ma nietypowy kolor właśnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi