Marcia. Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Zależy mi na amortyzatorze i sporym zakresie przełożeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia roam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Heist X7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor1984 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Roam 0 można wyhaczyć teraz w cenie Roam 1 12 godzin temu, Mihau_ napisał: roam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia @igor1984 i co z tego? Roam 0 nie jest w niczym "lepszy" od 1. Różnią się układem napędu a reszta jest 1:1 - a 2x10 ma w tym przypadku szerszy zakres @igor1984 i co z tego? Roam 0 nie jest w niczym "lepszy" od 1. Różnią się układem napędu a reszta jest 1:1 - a 2x10 ma w tym przypadku szerszy zakres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor1984 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Sam śledziłem forum, żeby znaleźć te różnice, rozmawiałem ze sprzedawcami i szukałem na necie... faktycznie nie ma ich wiele, na YT jest filmik gdzie zaprezentowane są oba modele. Długo zastanawiałem się który wybrać dla siebie - stanęło na Roam 0 (100 zł więcej od 1 którą też znalazłem dostępną w rozmiarze M). U mnie zadecydowała waga, hamulce i ... kolor 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor1984 Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia po pierwszej przejażdżce Roam 0 mogę stwierdzić, że 1 x 11 to wystarczający zakres amortyzator w porównaniu do Treka DS2 na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Sierpnia Udostępnij Napisano 23 Sierpnia To jest wystarczający zakres do twoich potrzeb ale niektórzy mieszkają np. w Murzasichle albo mają do chaty jak ja co najmniej 7% z każdej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda4 Napisano 24 Sierpnia Udostępnij Napisano 24 Sierpnia A jaki masz wzrost?. Ja mam 165 o sprzedawca przypisał mi rower M. Wiem że różne firmy mają różne rozmiary. Nie powiem ze jechało się ok. Na Sce łokcie miałem na skrecie na styku z kolanami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi