matixoooo Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Czesc, poszukuje roweru w granichach 5-6k dla siebie do jazdy mieszanej glownie beda to dobre asfalty troche gorszych i lekkie szutry. Ze wzgledu na fakt ze czesto jezdze obok poleskiego parku narodowego to drogi tam nie zawsze sa znakomite takze bedzie to 70/30 asfalt/gorsze drogi szutry las. Zastanawiam sie nad zakupem jakiegos roweru road+ i wrzucenie opony 32/33c powinno mi to w zupelnosci wystarczyc. szukam raczej pozycji zrelaksowanej ktora pozwoli zrobic 80/100km lub wiecej mam lekkie zaciecie sportowe takze fajnie by bylo gdyby taki rower mial lekki pazurek. patrzylem na : Esker 5.0 Contend AR 2/1 Revolt 1/2 moje wymiary to : 175cm/82 przekrok Prosze bardzo o pomoc bo juz mi glowa puchnie od tych wszystkich modeli geometrii rozmiarow itd. czuje ze zagonilem sie w martwy punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia https://www.forumrowerowe.org/search/?q=road %2B&quick=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi