endriu Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Dzień dobry, składam nowy projekt, zakupiłem używaną korbę jak na zdjęciu i nie wiem jaki wkład do niej dokupić. Mieszkam na zadupiu-tylko zakup internetowy. Rama ma szerokość mufy 83 mm wraz z adapterem napinacza. Gwint BSA. Oś korby na całej długości gładkiej ma 24 mm, na części frezowanej 22 mm. Długość części gładkiej to 100 mm. Korba niby dedykowana do mufy 83 mm. Korba posiada napis truvativ oraz descandent i 165 mm długość. Proszę o pomoc bo mnogość wkładów jest tak duża.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Sierpnia Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia https://www.bikestacja.pl/suport-truvativ-sram-gxp-bsa-83mm-p-1722.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endriu Napisano 21 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Bardzo ci dziękuję, szybko i konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia Na allegro koło stówy płaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi