Ntabnt Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Hej, już od dawna jeździłem na starym, za małym i dość zużytym rowerze rockrider, postanowiłem kupić coś nowego, lepszego i w odpowiednim rozmiarze😁. Jestem niezbyt doświadczony w sprawach rowerowych dlatego proszę was o pomoc. Mam 185 cm wzrostu i ważę troszkę ponad 70 kg. Na co dzień jeżdżę trochę po mieście i po lesie czasami jakaś dłuższa wycieczka raczej lasem 60-70 km. Chciałbym popróbować pojeździć prostymi singlami i trochę cięższymi ścieżkami. Moją uwagę zwrócił rower Lapierre edge 3.9 https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-lapierre-edge-3-9-pd33069/?v_Id=228827 Ze względu na: hydrauliczne hamulce tarczowe shimano, tylna przerzutka acera w stosunkowo nowej odsłonie, koła 29", i ostatnia nie mniej ważna rzecz wygląd😁 Dodatkowo w specyfikacji nie ma podanego modelu amortyzatora, ale na zdjęciach można zobaczyć że to RST Blaze nie znam tego modelu a w takim rowerze spodziewałbym sie starego dobrego XCM-a, chociaż to że nim nie jest nie znaczy że od razu jest lepszy. Chciałbym widzieć czy ten rower jest dobrym wyborem w swojej półce cenowej, czy jest może jakiś lepsze rozwiązanie i z ciekawości co to za amortyzator😁 Z góry dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi