KapselKW Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Dzień dobry, Posiadam w swojej szosie przerzutkę Microshift Bona i najprawdopodobniej podczas upadku został wykrzywiony wózek. Próbowałem ją ustawić, ale kółko przerzutki nie chce w żaden sposób być w lini z koronkami kasety. I tu moje pytanie - jaką przerzutkę mógłbym kupić, żeby współpracowała z moim napędem ( 2x10 ) oraz klamkomanetkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz50 Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia (edytowane) wynalazek, do tego stary... czegoś od microshift nie ma sensu szukać - w tamtym czasie lecieli na kompatybilności z shimano, więc musisz szukać czegoś z zakresu tiagra 4600, 105 5700 lub ultegra 6700 - realnie do kupienia, bez większych problemów, jest 105 rd-5701, tylko musisz sprawdzić czy wystarczy wersja ss, czy też gs (kwestia, jak dużej kasety używasz) ps. hak prosty? Edytowane 20 Sierpnia przez Bartosz50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KapselKW Napisano 21 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Hak też pewnie ucierpiał. Ogólnie to sprawnie to chodziło wszystko, ale wydaje mi się, że nie do odratowania. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KapselKW Napisano 21 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia A kasetę mam 28-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi