Raven94 Napisano 19 Sierpnia Udostępnij Napisano 19 Sierpnia (edytowane) Tak jak w temacie. Nie znam się i chce się dopytać bo zależało mi bardzo na sztywnych osiach ze względu na bezpieczeństwo (w starym krossie QR raz mi się słabo dokręciło i mało nie straciłem koła) oraz na to, że po wymianie opony nie trzeba się tak męczyć z dopasowaniem do hamulców tarczowych. O ile z przodu jest jak dla mnie sztywna oś to z tyłu jest coś dziwnego, jak się to nazywa i co to jest? Przód: Tył: Edytowane 19 Sierpnia przez Raven94 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 19 Sierpnia Udostępnij Napisano 19 Sierpnia Cytat to z tyłu jest coś dziwnego, jak się to nazywa i co to jest? Nic tam nie ma dziwnego, sztywna oś i tyle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven94 Napisano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia Ale jakoś dziwnie wygląda, jak jakiś adapter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 20 Sierpnia Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi