Biera Napisano 4 Kwietnia 2007 Napisano 4 Kwietnia 2007 Time is over... sad.gif Czas minął, grupa się nie zebrała, niestety ale muszę odwołać zlot. sad.gif 5 osób które się zebrało i wpłaciło to jednak stanowczo za mało. Przykro mi, że skończyło się na pięknych planach, ale nie mogę nic w tym temacie zmienić. Może uda się zebrać za rok albo we wrześniu? Jutro wieczorem mam odpowiedzieć ostatecznie (przewlekłem to i tak o 2 dni). Osoby które dokonały wpłat proszę o kontakt na gg (3567561) lub priv w celu ustalenia sposobu zwrotu kasy.
Biera Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Napisano 8 Kwietnia 2007 przypominam że w piątek, 13.04.07 mija termin wpłat, a ja odwołuję zlot, o ile nie zbierze się odpowiednia ilość osób.
Biera Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Napisano 13 Kwietnia 2007 Czas minął, zaglądam na konto a tu tylko połowa potrzebnych osób wpłaciła I co teraz? Mam odwołać zlot?
mihau Napisano 14 Kwietnia 2007 Napisano 14 Kwietnia 2007 ...no to weź zrób jakąś dużą akcję promocyjną połączoną z szantażem i wymuszaniem ;] W końcu zapisało się 20 no to 5 jeszcze musi się znaleźć......
Biera Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Napisano 14 Kwietnia 2007 realnie to wygląda tak że dużo ludzi dużo mówi a jak przychodzi do konkretów to tylko niektórzy się z tego wywiązują. jeśli do środy się nie zgłosi jeszcze 5 osób - odwołuję wszystko (do środy mam czas na ostateczną decyzję i wpłatę kasy, bo termin jest już gorący i inne grupy o niego pytają)
Biera Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Napisano 19 Kwietnia 2007 Time is over... Czas minął, grupa się nie zebrała, niestety ale muszę odwołać zlot. 5 osób które się zebrało i wpłaciło to jednak stanowczo za mało. Przykro mi, że skończyło się na pięknych planach, ale nie mogę nic w tym temacie zmienić. Może uda się zebrać za rok albo we wrześniu? Jutro wieczorem mam odpowiedzieć ostatecznie (przewlekłem to i tak o 2 dni). Osoby które dokonały wpłat proszę o kontakt na gg (3567561) lub priv w celu ustalenia sposobu zwrotu kasy.
marcin_ostrów Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 No to się forumowicze nie spisali Szkoda, miałem nadzieje że spotkamy się też live. M
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.