Biera Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Time is over... sad.gif Czas minął, grupa się nie zebrała, niestety ale muszę odwołać zlot. sad.gif 5 osób które się zebrało i wpłaciło to jednak stanowczo za mało. Przykro mi, że skończyło się na pięknych planach, ale nie mogę nic w tym temacie zmienić. Może uda się zebrać za rok albo we wrześniu? Jutro wieczorem mam odpowiedzieć ostatecznie (przewlekłem to i tak o 2 dni). Osoby które dokonały wpłat proszę o kontakt na gg (3567561) lub priv w celu ustalenia sposobu zwrotu kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 przypominam że w piątek, 13.04.07 mija termin wpłat, a ja odwołuję zlot, o ile nie zbierze się odpowiednia ilość osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Czas minął, zaglądam na konto a tu tylko połowa potrzebnych osób wpłaciła I co teraz? Mam odwołać zlot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 A ile osób powinno wpłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 10 5 wpłaciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 ...no to weź zrób jakąś dużą akcję promocyjną połączoną z szantażem i wymuszaniem ;] W końcu zapisało się 20 no to 5 jeszcze musi się znaleźć...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 realnie to wygląda tak że dużo ludzi dużo mówi a jak przychodzi do konkretów to tylko niektórzy się z tego wywiązują. jeśli do środy się nie zgłosi jeszcze 5 osób - odwołuję wszystko (do środy mam czas na ostateczną decyzję i wpłatę kasy, bo termin jest już gorący i inne grupy o niego pytają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Time is over... Czas minął, grupa się nie zebrała, niestety ale muszę odwołać zlot. 5 osób które się zebrało i wpłaciło to jednak stanowczo za mało. Przykro mi, że skończyło się na pięknych planach, ale nie mogę nic w tym temacie zmienić. Może uda się zebrać za rok albo we wrześniu? Jutro wieczorem mam odpowiedzieć ostatecznie (przewlekłem to i tak o 2 dni). Osoby które dokonały wpłat proszę o kontakt na gg (3567561) lub priv w celu ustalenia sposobu zwrotu kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No to się forumowicze nie spisali Szkoda, miałem nadzieje że spotkamy się też live. M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.