Sarathi Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia Witam, mam problem z spinką do łańcucha shimano cn hg53. Ogólnie kupiłem sobie spinke SRAM KMC 9rz i bez żadnego wysiłku sama z siebie się zapina w łańcuchu, czy te spinki do tego łańcucha tak mają? Kupowałem w decathlonie, więc powinny być oryginalne. Spinke wymieniałem na nową, bo poprzednią kupiłem na allegro i sobie pękła po 300km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia Tak. Niektóre spinają się jakby były prawie luźne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sarathi Napisano 18 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia Czyli normalne, wolałem się zapytać niż sobie napęd rozwalić. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi