Marycha096 Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia Witam, szukam jakiegos roweru do polatania po lesie, nie ukrywam ze jestem bialy w temacie. Kiedys jezdzilem ale to mineło 10 lat i wszystko sie zmienilo, znalazlem fajnego Specialized Demo 8. Coś tam poczytałem i martwią mnie koła 26 cali ze to juz podobno s nie w tych czasach. Witam do sprzedania posiadam zjazdowy rower renomowanej firmy Specjalized model DEMO 8 Stan roweru bdb, bez uszkodzeń, wgnieceń itp. Rower na kołach 26 cali. Specyfikacja: - rama aluminiowa M - korba Truvavit GXP - przerzutki SRAM X9 - amortyzator ROCK SHOX BOXXER - powietrzny - amortyzator tylny CANE CREEK Double barrel - klamki HOPE - TECH - hamulce hydrauliczne HOPE - koła DT SWISS FR 2350 - kierownica TRUVATIV https://www.olx.pl/d/oferta/rower-zjazdowy-specialized-demo-8-CID767-ID11moux.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marycha096 Napisano 17 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia Ewentualnie też chciał bym poradę co do rozmiaru ramy, mam 175cm wzrostu waga pokaźna 95kg. Jak ktoś mógł by poradzić czym się przy wyborze sugerować. Głównie będzie jeżdżony las zjazdy podjazdy, hopki i dropy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia "Podjazdy" - to nie ten rower - to rower DH z małą kasetą, absolutnie nie nadaje się do podjazdów i tylko awaryjnie do jazdy po płaskim. Potrzebujesz roweru enduro. Szukaj rowerów z widelcem jednopółkowym i napędem o większej rozpiętości przełożeń. Nie będzie łatwo kupić zdrowego fulla w tej kasie, ale hardtail może być prawie nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marycha096 Napisano 17 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia Okej, mógł byś coś podesłać chociaż poglądowego. Moje doświadczenia stanęło na czasach żeby było koło 26 przód 24 tył i dwu półka z przód od marzocchi 😁😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marycha096 Napisano 17 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia https://www.olx.pl/d/oferta/rower-enduro-yt-industries-wicked-160-CID767-ID10XekE.html co sądzisz o czymś takim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi