2marekm Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września Im osobnik prymitywniejszy o niskim IQ szorującym asfaltu, tym ma skłonność do prędkości, hałasu i wuj wie jeszcze czego, aby być jeszcze bardziej walniętym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września 9 godzin temu, Rowerzysta35 napisał: Paradoksalnie mogło by to zwiększyć bezpieczeństwo, bo zamiast 40km/h jechali by oni 32km/h. A ja bym zrobił ogólnopolską, policyjną akcję, każdemu na samoróbce przywalił 5k mandatu, karę administracyjną za brak OC i problem by się momentalnie rozwiązał 7 godzin temu, marvelo napisał: Nie wiem, może ja żyję w innym, lepszym świecie, ale jakoś tego nie widzę, ani z pozycji rowerowego siodełka, ani zza kierownicy. A ile macie w Krasnymstawie elektryków "na mieście" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 1 Września Udostępnij Napisano 1 Września 8 godzin temu, marvelo napisał: I co, wpadają przy tej prędkości nagminnie do rowów, pod samochody, na siebie nawzajem? W takim razie drogi powinny być usłane trupami rowerzystów. Nie wiem, może ja żyję w innym, lepszym świecie, ale jakoś tego nie widzę, ani z pozycji rowerowego siodełka, ani zza kierownicy. Mieszkasz na zadupiu więc pod wieloma względami to lepszy świat jest a nie pod taki tworzy się prawo. Drugi problem masz taki, że cały czas chyba siedzisz po anglojęzycznych filmach i umyka ci to co dzieje się u nas. W sumie zaryzykuję tezę, że w związku z tym nie masz za bardzo prawa wypowiadania się w tych kwestiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Września Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi