Skocz do zawartości

[bateria] starcza tylko na 35-40km

Misztal555

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Rowerzysta35 napisał:

Paradoksalnie mogło by to zwiększyć bezpieczeństwo, bo zamiast 40km/h jechali by oni 32km/h.

A ja bym zrobił ogólnopolską, policyjną akcję, każdemu na samoróbce przywalił 5k mandatu, karę administracyjną za brak OC i problem by się momentalnie rozwiązał 

7 godzin temu, marvelo napisał:

Nie wiem, może ja żyję w innym, lepszym świecie, ale jakoś tego nie widzę, ani z pozycji rowerowego siodełka, ani zza kierownicy.

A ile macie w Krasnymstawie elektryków "na mieście"

• +1 pomógł 1

8 godzin temu, marvelo napisał:

I co, wpadają przy tej prędkości nagminnie do rowów, pod samochody, na siebie nawzajem? W takim razie drogi powinny być usłane trupami rowerzystów. Nie wiem, może ja żyję w innym, lepszym świecie, ale jakoś tego nie widzę, ani z pozycji rowerowego siodełka, ani zza kierownicy.

Mieszkasz na zadupiu więc pod wieloma względami to lepszy świat jest a nie pod taki tworzy się prawo. Drugi problem masz taki, że cały czas chyba siedzisz po anglojęzycznych filmach i umyka ci to co dzieje się u nas. W sumie zaryzykuję tezę, że w związku z tym nie masz za bardzo prawa wypowiadania się w tych kwestiach. 

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...