Serafiel Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Cześć, kupiłem właśnie Cannondale Topstone 3 z 2021r. Słyszałem ale opinie o jego hamulcach. Na co mógłbym je zmienić w miarę niskim kosztem, ale żeby to hamowało przyzwoicie? Myślę o mechanicznych, żebym nie musiał pół roweru wymieniać. Ps. Dlaczego ten rower ma sztyce i klatek z napisem FOUR a nie THREE? W papierach gwarancyjnych mam wbite że to jest topstone 3. Osprzęt Sora więc wychodzi na to że to jest 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia Nie ma sensu nic zmieniać. Teraz masz coś co przypomina TRP Spyre, więc wiele nie zyskasz. Możesz spróbiwać użyć pancerzy bezkompresyjnych, które nieco poprawiają sytuację. Z doświadczenia z dwoma rowerami z hamulcami mechanicznymi, próba ich ulepszania to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi