Adrian1995 Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia witam szukam propozycji na rower dla 185 cm wzrostu 90-100 (kwestia miesiąca ^^) rower przeznaczony na trasy miasto las ostatnio pierwsza jazde po 6 latach zrobilem 40 km na rowerze l kola 29 nie pamietam nawet jak sie nazywał bo pożyczony rower wart 10 k wszystko było super prawie sam rowerek lekki lecz praktycznie na tym rowerze leżałem i to był największy ból od dupy po plecy ^^ rozumiem że potrzebowałbym wyższego mostka ale to pewnie do zmiany możliwość jest. przeczytałem połowę forum nic nie znalazłem z tego roku wiec pisze nowy post. teraz konkrety stosunek cena jakość oraz wygoda jazdy czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia https://www.centrumrowerowe.pl/rower-mtb-rock-machine-torrent-30-29-pd23017/?v_Id=176228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1995 Napisano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia ten rower przewija sie troche widzialem a moze z dwa trzy aby sobie wizualnie porownac o tych samych lub podobnych sprzecie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia Minimalnie ponad budżet zza granicy. (ok 2600) https://evolutionbikes.pl/products/aspect-930-22-wht https://www.nencinisport.it/en/bergamont-revox-7.html (kod rabatowy AGOSTO1024) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1995 Napisano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia dzieki a pytanie na 185 100kg to rama xl czy l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia Tak na pierwszy rzut oka moim zdaniem Rock Machine i Aspect L, Bergamont XL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1995 Napisano 15 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia co myslisz o takim tez znalazlem gdzie na forum https://checkout.focus-bikes.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 15 Sierpnia Udostępnij Napisano 15 Sierpnia @keltu jeżeli chodzi o rozmiarówkę Scott vs Bergamont to jest dokładnie odwrotnie Bergamonty sprawiają wrażenie trochę większych niż Scotty, więc w Scott XL, a Bergamont L - może XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 15 godzin temu, Adrian1995 napisał: co myslisz o takim tez znalazlem gdzie na forum https://checkout.focus-bikes.com/ Skąd my mamy wiedzieć co dodałeś do koszyka w sklepie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1995 Napisano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia sory https://www.focus-bikes.com/pl_en/whistler-3-7?color_combo=138478&frame_shape=126346&frame_size= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Spoko budżetowa opcja ale sprężynowy amortyzator i to ten z naprawdę niskiej półki, zdaje się że on waży ok 3kg. Edytowane 16 Sierpnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1995 Napisano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia tak wasza opinie z tych trzech ktry najlepszy jest jesli chodzi o osprzet bo sie nie znam xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Bergamont i Scott bardzo podobny poziom i wypadają najlepiej z tej czwórki, Scott na sprawdzonej Deorce 2x10 Bergamont Cues 2x11 - Cues niby ma być trwalszy ale jest za krótko na rynku żeby to zweryfikować a co do kultury pracy tego napędu zdania są podzielone delikatnie mówiąc podzielone. Później uplasowałbym Rock Machine a na końcu Whistlera. Edytowane 16 Sierpnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1995 Napisano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia dzieki zaufam ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1995 Napisano 16 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia niestety za długo myślałem i scoot tylko l zostal wiec musze to przełożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 16 Sierpnia Udostępnij Napisano 16 Sierpnia (edytowane) Wg. producenta L będzie odpowiednia dla 185cm. aczkolwiek jesteś na granicy. Edytowane 16 Sierpnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 17 Sierpnia Udostępnij Napisano 17 Sierpnia Oczywiście bez przymiarki nie da się dobrać odpowiednio rozmiaru, ale @keltu mam z tymi rowerami styczność na co dzień i tabelka to jedno a rzeczywistość to drugie. Choć sam jestem zwolennikiem dobierania mniejszych rozmiarów to w tym przypadku raczej XL. Chyba, że @Adrian1995 masz bardzo krótkie nogi jak na swój wzrost? Prawie zawsze jak sprawdzam na tym kalkulatorze i klient wypada na granicy to wygodniejszy okazuje się większy, aczkolwiek czasami jest problem z przekrokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1995 Napisano 18 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia mam długie ale sprawdzałem an nowo miare i mam 182 niby xd nw jak to jest w kazdy badz razie zamawiam bermanot l bo jest ostatni a do wczoraj jeszcze byla promka 10% lecz sie nie wyrobilem na nia dzieki za info dam znac jak bedzie sie sprawdzac najwyzej wystawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi