dzikiigi Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia . kupiłem przerzutki sram gx dh ,kasete sram gx dh ,i manetke sram gx dh . 7 i 2 bieg działa bez problemu i a cała reszta przeskakuje ale da sie jechać, nie wiem co mam z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia A łańcuch jaki? Nowy, czy używany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRMOCAAD Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Sprawdź czy hak jest prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locomotiv12 Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Chłop nie potrafi się wysłowić po polsku, a Ty mu linkujesz filmy po murzyńsku 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi