novis Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Witam, spotkałem się ostatnio z problemem z bieżnią w amortyzatorze. Mianowicie bieżnia w Bomberze 66 jest o wielkości 1 1/2 cala, natomiast w Duroluxie 1 1/8 cala. Czy jest możliwość wbicia do Bombera bieżni z Duroluxa? Ten rocznik Bombera wychodził tylko z 1 1/2 więc nie wiem czy taka zmiana nie będzie miała wpływu na wytrzymałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia (edytowane) Mi wygląda na to ,że w obu amortyzatorach jest ten sam rozmiar rury sterowej. Różnica jest tylko taka ,że w Bomberze jest bieżnia adapter na 1 1/2 cala. Zmierz suwmiarką obie sterówki . Edytowane 14 Sierpnia przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novis Napisano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia @peciosą takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia (edytowane) @novis to sprawę masz bardzo prostą. Wybijasz bieżnię z Bombera i możesz przełożyć tą ze starego amortyzatora. Edytowane 14 Sierpnia przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novis Napisano 14 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia @pecioDobra, dzięki za pomoc. Będę miał czas to wybiję i przełożę bieżnię z Duroluxa do Bombera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi