Tom.bury86 Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia (edytowane) Cześć, Czy mogę prosić o ocenę czy taka praca napędu w nowym rowerze jest normalna? Czy to jest coś do zgłoszenia sprzedawcy? Przesiadłem się na Esker 6.0 z roweru crossowego Scott z 2022, który pracuje znacznie ciszej. Rower będzie używany głównie na asfalcie z oponami szosowymi i dlatego ten dźwięk mnie dość drażni podczas jazdy. Specyfikacja ocenianego napędu: Napęd 2x11 Przerzutka przednia: Shimano GRX FD-RX810, 2s Przerzutka tylna: Shimano GRX RD-RX810, 11s Manetki: Shimano GRX ST-RX600 Mechanizm korbowy: Shimano GRX FC-RX600 (46/30T) Kaseta/wolnobieg: Shimano CS-HG700 (11-34T) Wkład suportu: Shimano Tiagra BB-RS501 napęd.mp3 Edytowane 14 Sierpnia przez Tom.bury86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia (edytowane) Przecież normalnie pracuje powiedziałbym że wręcz cicho jak chcesz go dodatkowo wyciszyć to poeksperymentowałbym z różnymi smarami do łańcucha. Polecam sprawdzić Rohloffa. Edytowane 14 Sierpnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi