matixoooo Napisano 14 Sierpnia 2024 Napisano 14 Sierpnia 2024 (edytowane) Czesc wszystkim. Przymierzam sie do zakupu jakies roweru w miare endurance. wybor padl na Trek domane al2 disk gdzie wrzuce szersze opony. Wiem ze wybor nie oczywisty bo w tej cenie sa lepsze opcje ale mam akurat okazje kupic uzywke za dobre pieniadze na SRAM RIVAL 2x11. Rozmiar tej uzywki to 56 ja natomiast mam 176cm wzrostu i 82 przekrok. w sklepie Treka powiedzieli ze to dobry rozmiar natomiast z obliczen wychodzi 54 ( znalazlem gdzie wzor 82*0.66) . Doradzcie prosze jak tam u was z tymi domane ? Edytowane 14 Sierpnia 2024 przez matixoooo
Mod Team sznib Napisano 14 Sierpnia 2024 Mod Team Napisano 14 Sierpnia 2024 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi