Naro Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Dzień dobry. Na OLX w ostatnim czasie wysyp rowerów Austriackiego pochodzenia. Znalazłem taki oto okaz gdzie mi jako laika rower wydaje się naprawdę w dobrym stanie. Co myślicie o nim ? https://www.olx.pl/d/oferta/yt-tues-2-0-world-cup-limited-kola-26-rama-m-alu-cane-creek-888-CID767-ID11o7ke.html Przy okazji chciałbym abyście doradzili mi czy przy wzroście 176cm rozmiar ramy M do zjazdów będzie odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia Dwunastoletnia zjazdówka? To brzmi jak proszenie się o kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 14 Sierpnia Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 12 letnia downhillowka… pomijając kwestie ramy, zawieszenia itp. To spójrz na geometrie, jest prehistoryczna. Wiadomo, można na tym jeździć i kiedyś trzeba było, bo nie było nic innego, ale nie bez powodu wymyślono progresywne geo. Zwłaszcza w dh dłuższe rowery mają fundamentalną przewagę… Taki reach to ja mam w szosie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi