Krypto.Szosowiec Napisano 12 Sierpnia 2024 Napisano 12 Sierpnia 2024 Hej, Gdzie się podział @abdesign? Ostatni post jaki widziałem był w kwietniu. Wspominał coś o problemach zdrowotnych. Ktoś ma z nim kontakt "na żywo"? Nie chcę wchodzić w szczegóły, nie moja sprawa. Po prostu był na Forum kupę lat i da się zauważyć gdy ktoś taki znika. Cytuj
pecio Napisano 13 Sierpnia 2024 Napisano 13 Sierpnia 2024 Napisz mu wiadomość na priva. Może się odezwie i w ten sposób rozwieje Twoje obawy o jego los. A tak nawiasem skoro już jesteśmy przy "poszukiwana/poszukiwany" to co z Panem @spidelli ? Cytuj
MrJ Napisano 13 Sierpnia 2024 Napisano 13 Sierpnia 2024 (edytowane) Nie wypowiadam się za innych, ale czasami powód odejścia z jakiegoś forum czy grupy może być równie nagły, co prozaiczny. Wiadomo: praca, rodzina, zdrowie (i nie mówię od razu o pobycie w szpitalu albo wyprowadzce na Ziemię Ognistą ) i ogólnie szeroko rozumiane "życie", ale też drobiazgi - żeby nie powiedzieć: pierdoły - których nawarstwia się tym więcej, im dłużej udzielamy się w jakimś miejscu. A to się z kimś posprzeczamy, a to zauważymy, że nasze porady zostały kolejny raz mniej lub bardziej zignorowane, a to administracja nie doceni zaangażowania, albo w końcu najzwyczajniej poczujemy znużenie tematem, bo "ile można"?. I ziarnko do ziarnka, kamyczek do kamyczka i robimy sobie przerwę na tydzień, miesiąc, pół roku, a potem to już leci i przestajemy pamiętać, że w ogóle gdzieś byliśmy. Tak bywa. A samych zainteresowanych najlepiej zapytać prywatnie, bo z plotkami to trzeba uważać. Edytowane 13 Sierpnia 2024 przez MrJ Cytuj
chudzinki Napisano 13 Sierpnia 2024 Napisano 13 Sierpnia 2024 11 godzin temu, Krypto.Szosowiec napisał: Po prostu był na Forum kupę lat i da się zauważyć gdy ktoś taki znika Napisałbym coś o odchodzeniu z forum, ale się powstrzymam 😀. A dla @abdesign dużo zdrówka 💪, bo faktycznie wspominał o problemach zdrowotnych... 1 Cytuj
spidelli Napisano 21 Sierpnia 2024 Napisano 21 Sierpnia 2024 @pecio Brak czasu, teraz na urlopie brak zasięgu i kilka książek do przeczytania... Cytuj
pecio Napisano 22 Sierpnia 2024 Napisano 22 Sierpnia 2024 @spidelli ja jestem północno-koreańskim chłopem na plantacji Kima i jedyne okienko to mam w chlewie gdzie śpię 🤣 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi