Krypto.Szosowiec Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Hej, Gdzie się podział @abdesign? Ostatni post jaki widziałem był w kwietniu. Wspominał coś o problemach zdrowotnych. Ktoś ma z nim kontakt "na żywo"? Nie chcę wchodzić w szczegóły, nie moja sprawa. Po prostu był na Forum kupę lat i da się zauważyć gdy ktoś taki znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 13 Sierpnia Udostępnij Napisano 13 Sierpnia Napisz mu wiadomość na priva. Może się odezwie i w ten sposób rozwieje Twoje obawy o jego los. A tak nawiasem skoro już jesteśmy przy "poszukiwana/poszukiwany" to co z Panem @spidelli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 13 Sierpnia Udostępnij Napisano 13 Sierpnia (edytowane) Nie wypowiadam się za innych, ale czasami powód odejścia z jakiegoś forum czy grupy może być równie nagły, co prozaiczny. Wiadomo: praca, rodzina, zdrowie (i nie mówię od razu o pobycie w szpitalu albo wyprowadzce na Ziemię Ognistą ) i ogólnie szeroko rozumiane "życie", ale też drobiazgi - żeby nie powiedzieć: pierdoły - których nawarstwia się tym więcej, im dłużej udzielamy się w jakimś miejscu. A to się z kimś posprzeczamy, a to zauważymy, że nasze porady zostały kolejny raz mniej lub bardziej zignorowane, a to administracja nie doceni zaangażowania, albo w końcu najzwyczajniej poczujemy znużenie tematem, bo "ile można"?. I ziarnko do ziarnka, kamyczek do kamyczka i robimy sobie przerwę na tydzień, miesiąc, pół roku, a potem to już leci i przestajemy pamiętać, że w ogóle gdzieś byliśmy. Tak bywa. A samych zainteresowanych najlepiej zapytać prywatnie, bo z plotkami to trzeba uważać. Edytowane 13 Sierpnia przez MrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 13 Sierpnia Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 11 godzin temu, Krypto.Szosowiec napisał: Po prostu był na Forum kupę lat i da się zauważyć gdy ktoś taki znika Napisałbym coś o odchodzeniu z forum, ale się powstrzymam 😀. A dla @abdesign dużo zdrówka 💪, bo faktycznie wspominał o problemach zdrowotnych... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia @pecio Brak czasu, teraz na urlopie brak zasięgu i kilka książek do przeczytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Takiemu to dobrze. 😪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Okienko w pańszczyźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 22 Sierpnia Udostępnij Napisano 22 Sierpnia @spidelli ja jestem północno-koreańskim chłopem na plantacji Kima i jedyne okienko to mam w chlewie gdzie śpię 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi