chudzinki Napisano 12 Sierpnia Udostępnij Napisano 12 Sierpnia Pytanie do posiadaczy któregoś z tych uchwytów: czy wydaje on jakiekolwiek dźwięki (skrzypienie, stukanie itp. 🙂) podczas jazdy w terenach typowo górskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlatan Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Mam w MTB Spigen Gearlock - ten mniejszy bez wystającego uchwytu, tylko zamieniłem fabryczny pasek na dwie trytytki. U mnie trzyma się solidnie jak przyspawany, po 2000 km nie ma mowy o żadnych luzach/odgłosach, ani na łączeniu z telefonem, ani na mocowaniu do kierownicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 20 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Podziękował 😉. Dzisiaj odbiorę z paczkomatu ostatni, a zarazem główny element układanki, uchwyt na mostek Fidlock Vacuum 😉. Zdecydowałem się na niego ze względu na, chyba, łatwiejsze wpinanie. Jeżeli próby pokojowe nie spełnią moich oczekiwań to zamawiam Spigen `a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlatan Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia No to się trochę spóźniłem Tak czy inaczej, udanych testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroll_s Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Podepnę się pod temat. Do Spigen Gearlock MF100 od dołu na ilustracjach jest podpięta lampka. Wiecie może czy to jakiś uniwersalny uchwyt na lampkę czy to jakaś lampka Spiegen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 26 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia Fidlock Vacuum - ocena -6. Minus za to, że jak nie zakładam (to za dużo powiedziane, bo wystarczy go położyć) telefonu na stojącym prosto rowerze to zdarza się nie trafić idealnie na wprost i później trzeba delikatnym ruchem go poprawić. Wg mnie niczemu nie służy ta mikroregulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orangers99 Napisano 9 Września Udostępnij Napisano 9 Września @chudzinki masz wyłączone prywatne wiadomości więc napiszę tu. Powiedz proszę czy Vaacum ma jakąś fizyczną blokadę przed wypięciem? Jak u ciebie się sprawuje, z jakim telefonem i na jakim rowerze? Stoję przed wyborem uchwytu na mostek między Quadlock a Fidlock i zbieram porównania/opinie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 9 Września Autor Udostępnij Napisano 9 Września Zapchana skrzynka, muszę pokasować... @orangers99, polecam z czystym sumieniem! Ma małą dźwignię, którą trzeba lekko nacisnąć w dół. Przy montażu możesz ją dać w każdym miejscu, jak Ci pasuje. Samsung A71. Rower full i ma już za sobą Zawoję (tam było delikatnie), Szyndzielnię, Klimczok i okolice, a wczoraj Lubomir i okolice. Bynajmniej nie szutry 🙃. Jedyna wada to ta, o której pisałem post powyżej. Zdecydowanie kupiłbym ponownie 🙂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi