Skocz do zawartości

[Bafang DP C240.CAN] odblokowanie prędkości

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, stworekmotorek napisał:

Witam wszystkich serdecznie.

Posiadam rower Ecobike fitness Urban z powyższym komputerkiem. Czy jest możliwość odblokowania tego silniczka aby przyspieszał do większej wartości niż 25km/h? 

Pozdrawiam 

Nie rozumiem. Dla mnie to taka sytuacja jak jazda samochodem bez OC. Zdajesz sobie sprawę, że jeśli spowodujesz wypadek to nawet powrót do 25 km/h dla biegłego rzeczoznawcy zostawia softwareowy ślad ? Nie chciałbym wtedy być w takiej sytuacji.

Jest taka możliwość, potrzebujesz adapter CAN do USB i specjalny program.  Miana ustawień nie zostawia żadnych śladów, sterowni nie posiada funkcji logowania ani historii zmian. Zdalnie przez forum tego nie zrobimy. Musisz sam szukać informacji jaki rodzaj kabla i jaki soft. Ja nie znam tego sterownika. Nie pracowałem na takim.

Kwestie prawne nie są naszą odpowiedzalnością, tylko autora tematu. Tak więc nie powinno cie obchodzić jakiekolwiek ryzyko jakie nosi autor. Wręcz nietaktem jest zwracanie na to uwagi według mnie.

2 godziny temu, stworekmotorek napisał:

Witam wszystkich serdecznie.

Posiadam rower Ecobike fitness Urban z powyższym komputerkiem. Czy jest możliwość odblokowania tego silniczka aby przyspieszał do większej wartości niż 25km/h? 

Pozdrawiam 

Tak. Nazywa się nogi.

1 minutę temu, Electronite napisał:

Jest taka możliwość, potrzebujesz adapter CAN do USB i specjalny program.  Miana ustawień nie zostawia żadnych śladów, sterowni nie posiada funkcji logowania ani historii zmian. Zdalnie przez forum tego nie zrobimy. Musisz sam szukać informacji jaki rodzaj kabla i jaki soft. Ja nie znam tego sterownika. Nie pracowałem na takim.

Kwestie prawne nie są naszą odpowiedzalnością, tylko autora tematu. Tak więc nie powinno cie obchodzić jakiekolwiek ryzyko jakie nosi autor. Wręcz nietaktem jest zwracanie na to uwagi według mnie.

Nietaktem to jest przykładanie ręki do tego, że ktoś będzie czymś takim potem jeździł wśród normalnych użytkowników rowerów.

• Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...