Dafor Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Widze ze o tych rowerach jest bardzo malo na forum i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej o tych rowerach. Na poczatek: co myslicie o tym rowerze - Elops speed 500? I czy mozecie podrzucic jakies swoje propozycje rowerow w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 10 Sierpnia Udostępnij Napisano 10 Sierpnia Miałem ten rower dwa lata. Zaskakująco dobry jak za taką cenę. Jeździłem nim po ulicy, nierównych DDR, szutrach, polach a nawet... trasie nad rzeką gdzie na ogół latałem na MTB. Czy coś się działo? Absolutnie nic. Fajne jest to, że za grosze można wsadzić baranka i mieć jeszcze fajniejszy rower. Jedyne nad czym warto się zastanowić, to lepszy łańcuch. Ktoś wspominał ze go zerwał. Bardzo dobry KMC to koszt około 40 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 11 Sierpnia Udostępnij Napisano 11 Sierpnia Za tysiaka nic lepszego nie kupisz. Za 2500 szukałbym sobie fajnej ramy i sam składał (albo kupił retro szosę i niepotrzebne rzeczy wyrzucił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi